26 februari 2018  Vvk ado uit in volle gang

Wie nog geen kaart heeft aangeschaft voor het uitduel met ado den haag en met de auto wil gaan doet er verstandig aan snel in actie te komen. De verkoop voor de wedstrijd die op zaterdag 10 maart om 18.30 begint is dit weekend begonnen en er zijn slechts 150 kaarten voor de autogangers beschikbaar. De overige 350 kaarten die NAC toebedeeld heeft gekregen zijn bestemd voor de buscombi.

Voor € 13,50 ben je er bij, de uitkaart+-houders betalen afspraakgetrouw 2 euro minder. Deze groep en de Club van 1912-ers konden afgelopen weekend hun slag al slaan. Vandaag start de verkoop voor de rest.

Toegang verschaf je jezelf via de bekende kanalen. Wil je met de auto gaan? Haast je dan naar nactickets.nl. Een plek in de bus bemachtig je via de Supportersvereniging. De prijs is 23 euro en de bussen zullen vanaf het Rat Verlegh Stadion om 16.30 vertrekken.

We zijn zo ongeveer aanbeland bij de seizoensapotheose en onze spelers kunnen alle mogelijke mentale support gebruiken in deze fase van de competitie. Iedere keel die decibellen kan produceren is er één. Haast je dus als je met de auto wil gaan, maar twijfel ook niet te lang als de bus je voorkeur heeft.

Er bij zijn is beleven. Bezorg NAC een vol uitvak!!!


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>