23 februari 2018  Programma NAC jeugd, belangrijke wedstrijden voor de O-17 en O-19.

Zes ploegen komen er dit weekend in actie. Alleen de O-15 speelt een oefenwedstrijd, de rest speelt allemaal voor de competitie. Helaas zijn er maar twee wedstrijden in Breda maar dat zijn dan ook niet de minste.

Onder 11 en Onder 12
Voor beide teams staat er een competitiewedstrijd tegen fortuna sittard op het programma. Zelfs de tijd en plaats is hetzelfde zodat de jongens mooi met elkaar kunnen meerijden. Om 10:00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark het Anker.

Onder 13
De eerste en laatste thuiswedstrijd op Sportpark Paradijs is voor de parels uit de onder 13. Dit keer komt ado den haag langs, die momenteel op de negende plaats staat. NAC staat met zeven punten meer op een zesde plaats. Bij winst hoeven de jongens niet meer naar beneden te kijken maar kunnen ze langzaam naar de top van de competitie kruipen. Vanaf 11:15 uur breekt de strijd los voor de drie belangrijke punten.

Onder 15
Dit weekend spelen de jongens een oefenwedstrijd tegen de jongens uit den bosch. Ze doen dit om 14:30 uur in het stadion van fc den bosch. Dit kan als mooie warming-up dienen voor de belangrijke wedstrijd van het weekend erop tegen excelsior. Dan maken ze weer kans om de koppositie over te nemen.

Onder 17
De start van de nieuwe competitie hadden wij toch iets anders voorgesteld dan dat hij nu gaat. Uit vijf wedstrijden werden vier punten gehaald, dit is echt te weinig als volgend jaar in de eredivisie gespeeld moet worden. Dit is waar de jongens nu mee bezig zijn: een plekje veroveren in de eredivisie. In de uitwedstrijd tegen fc volendam moeten toch weer een keertje drie punten gehaald worden. Dat zou voor de ranglijst ook een mooie opsteker zijn omdat ze palingboeren nu de tweede plaats bezetten. NAC staat nu negende met zes punten minder. In het kras stadion wordt erom 12:00 uur afgetrapt.

Onder 19
Voor deze jongens geldt eigenlijk hetzelfde als bij de O-17. Om promotie naar de eredivisie mogelijk te maken moeten er nu toch echt een keer punten gepakt worden. Aan het vertoonde spel zal het niet liggen. Dat ziet er over het algemeen goed en verzorgt uit. Echter scoren de jongens gewoon te weinig. Na vier wedstrijden is het doelsaldo 2 voor en5 tegen. Defensief zit het dus wel goed alleen moeten ze meer zelf scoren. Hopelijk lukt dit tegen pec zwolle. Normaal een moeilijk tegenstander, die het snel op een fysieke strijd gooit. Op Sportpark Heksenwiel zal om 12:30 uur de bal gaan rollen. Toegang is zoals altijd gratis.

Jong NAC
De reserves van NAC hoeven deze week niet in actie te komen. Hun eerstvolgende wedstrijd staat pas gepland op maandag 5 maart thuis tegen excelsior.
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>