19 februari 2018  NAC Jeugd: Alleen de onderbouw had een goed weekend.

Alleen de drie jongste teams hebben een goed weekend gehad. Voor de overige teams geldt dat de overgang naar een nieuwe competitie nog niet verloopt zoals gehoopt. Wij hadden ook gedacht dat de jongens mee zouden doen om de prijzen. Tot nu toe valt dit nog iets wat tegen. Gelukkig zijn er nog een hoop wedstrijden te spelen.

Onder 11
Op het Sportpark Paradijs hebben de jongste parels laten zien dat hier niks te halen valt. In de wedstrijd tegen roda hebben ze ruim de dubbele cijfers gehaald. De eindstand is vastgesteld op 17-5, ten teken dat het langzaam de goede weg opgaat.

Onder 12
Eerst zouden ze een weekendje vrij zijn. NAC vond dit achteraf toe niet zo’n heel goed idee dus hebben ze een oefenwedstrijd tegen vv virtus ingepland. Dat onze jongens goed hebben geoefend, zo is ook aan de stand te zien. Met een 0-8 eindstand waren ze `iets te sterk` voor de jongens uit Zevenbergen.

Onder 13
Deze jongens zijn met een goede periode bezig. Zowel de uitwedstrijd van vorige week als de thuiswedstrijd van dit weekend werden gewonnen. Tegen de talenten van fc den bosch wist NAC de punten in Breda te houden. Al in de tiende minuut kwam NAC op voorsprong door Bram Sloots. Helaas veroorzaakte Oualid Agougil, de aangeven van de 0-1, een strafschop waaruit de 1-1 gescoord werd. Gelukkig wisten Ezechiel Banzuzi en Sabri Azarkane beiden nog een keer het net te vinden en werd de eindstand alsnog 3-1. Mooie uitslag, wat betekent dat NAC zich weer bovenin de ranglijst kan melden. NAC staat nu met 26 punten op een gedeelde vierde plaats.

Wedstrijd van 10 februari
Doelpunten:
Ezechiel Banzuzi (0-1 en 0-2, 9’ en 14’), Thomas van der Werff (1-2, 17’), Bram Sloots (1-3, 40’), Ezechiel Banzuzi (1-4, 50’), Oualid Agougil (1-5, 58’) en Tobias Ernst (1-6, 59’).

Wedstrijd van 17 februari
Opstelling:
Christiano Vergouwen, Sam Bielok, Oualid Agougil, Thymen Frey (48’ Sabri Azarkane), Tymen van Ramshorst, Omar Mekkaoui, Bram Sloots, Ilias Boumassaoudi (42 ‘ Tobias Ernst), Wouter Wermenbol (56’ Jelmar Broekmans), Ezechiel Banzuzi, Quinten Gerritsen (42’ Finn Schoester).
Doelpunten:
Bram Sloots (1-0, 10’), Kay Jansen (1-1, 20’), Ezechiel Banzuzi (2-1, 52’) en Sabri Azarkane (3-1, 60+1’).
Bijzonderheden:
Rick van Maasakkers van fc den bosch kreeg in de 45ste minuut zijn tweede gele kaart dus rood.

Onder 14
Vooraf was al bekend dat het een spannende wedstrijd zou worden. De winnaar zou de koploper worden van de competitie. Helaas heeft NAC de meerdere moeten erkennen in fc fraude. Al in de 16de minuut wist twente het net te vinden. NAC heeft nog wel diverse pogingen gewaagd maar het mocht niet baten. In de tweede helft wisten ze zelfs nog twee keer te scoren en wist NAC dat de wedstrijd helaas gespeeld was, en de koppositie niet meer mogelijk was. Nu staan ze op een derde plaats met vier punten minder dan de koploper.
Opstelling:
Sohayb el Battah, Mees Weeland, Bas Rockx (55’ Mees de Blok), Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel (48’ Pieter Joost van der Plas), Lars Mol (42’ Rida Elkihel), Ilyas el Moussaoui, Aοmane Jaddi, Wessel van Esch, Seth Bergevoet (15’ Rahime Djadjiri) en Dano Lourens (40’ Xaverencio Mettendaf).
Doelpunten:
Jason van Duiven (1-0, 16’), Shairont Schubman (2-0, 41’) en Sander Sybrandy (3-0, 56’).

Onder 15
Deze jongens waren dit weekend wel vrij maar hebben vorige week nog een wedstrijd gespeeld die we nog niet behandeld hadden. Hierbij dan ook van deze competitiewedstrijd tegen Spartaan ‘20 alsnog de gegevens.
Opstelling:
Binck Raymakers, Bas Verburgt, Jayden Mendes Delgado, Luc Marijnissen, Bram Hesselberth (64' Job van Pelt), Achilles Joannes (64’ Mihailo Mijajlovic), Ocean Polonius, Thijs Reimering, Ilyas El Moussaoui, Awale Ismali Mahamed, en Stef de Wijs (56' Tika de Jonge).
Doelpunten:
Thijs Reimering (1-0, 41’), Mohamed Mohamadi (1-1, 56’), Tyrese Felida (1-2, 68’) en Ilyas El Moussaoui (2-2, 70+2’).

Onder 17
De ochtend begon nog goed met het vroege doelpunt van Tommy van Butselaar. Echter hierna lukte er werkelijk waar helemaal niks meer. NAC was totaal het ritme kwijt. Hier wist willem ie ie uiteindelijk gebruik van te maken. Zowel in de eerste als de tweede helft wisten ze twee keer te scoren. Dankzij een strafschop komt NAC nog wel op een 2-4 eindstand maar zijn de punten, de eer en de weg naar boven vervlogen. Om de weg naar boven weer te vinden moet de negatieve spiraal waar ze nu inzitten zo snel mogelijk verlaten worden.
Opstelling:
Tein Troost, Assim Said (77’ Luc Marijnissen), Floris van Nijnanten, Bjφrn Hardley, Stijn van der Put (41’ Vieiri Kotzebue), Jim Verburgt, Sabir Agougil (64’ Jefry Dijkstra), Daan Wensink, Boris van Schuppen (54’ Hakim Mperanyi), Tommy van Butselaar en Wessel Kerckhoffs.
Doelpunten:
Tommy van Butselaar (1-0, 5’), Onyekachi Akabueze (1-1, 29’), Axel Theuns (1-2, 1-3 en 1-4, 38’, 42’ en 53’) en Assim Said (2-4, 67’).

Onder 19
Deze jongens hebben zowel deze als vorige week een wedstrijd gespeeld. Hierover kunnen we heel kort zijn. Ze zijn allebei klote verlopen. In beide wedstrijd was NAC tekens dichtbij maar weet het het net niet te vinden. De tegenstanders hebben dit beide ιιn keer gedaan en gingen daardoor beide keren met de buit ervandoor.

Wedstrijd van 10 februari
Opstelling:
Karol Niemczycki, Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar, Marwin Reuvers, Skender Loshi, Freek van Gestel, Jerzy Vermeeren (61’ Mohamed Amissi), Sydney van Hooijdonk, Jordan van der Gaag (75’ Jop van der Avert), Noud Eggly (85’ Luca den Heijer) en Jules Molenschot (51’ Jerimo van den Bempt).
Doelpunten:
Shurny Marengo (0-1, 20’).

Wedstrijd van 17 februari
Opstelling:
Jerimo van den Bempt, Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar, Marwin Reuvers, Freek van Gestel, Jerzy Vermeeren (65’ Mohamed Amissi), Jethro Mashart, Michel van Butselaar, Sydney van Hooijdonk, Jordan van der Gaag en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Dylan Diëgo Goulding (1-0, 66’).
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>