11 februari 2018  Bertrams pakt punt voor doelloos NAC

Zo fris en gretig als NAC woensdag speelde, zo moeizaam ging het vanmiddag. Op het vervelende kunstgras van excelsior kwamen de Bredanaars niet aan hun snelle combinaties toe. De scherpte ontbrak, waardoor de tweede bal telkens voor de Kralingers was.

NAC begon erg sterk met een grote kans voor Vloet. Met name Ambrose, opnieuw vanaf rechts, speelde sterk. Na het startoffensief nam Excelsior het initiatief over en kreeg de krantenclub enkele grote kansen.

Vlak na rust scoorde Excelsior de 1-0. De grensrechter van dienst oordeelde echter dat de bal over de achterlijn was en liet de goal afkeuren. De beelden zullen het nooit kunnen bevestigen en op de lange zijde zat niemand, dus laten we er dan maar vanuit gaan dat hij het dit keer juist gezien had.

Vlak voor tijd kwam de Excelsior spits nog een tegen een te staan met keeper Nigel Bertrams. De doelwachter dook met ziel en zaligheid op de bal en redde daarmee een verdiend punt. Nul-nul in een verder flets duel op woudestein. Daar hadden we meer mee moeten doen.


Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>