9 februari 2018  Programma NAC jeugd, geen carnaval voor de bovenbouw

In de carnavalsvakantie hebben de kleinsten uit de opleiding een weekendje vrij, maar komt de gehele bovenbouw gewoon in actie. Drie wedstrijden zijn voor de competitie. De wedstrijd van de O17 is een oefenwedstrijd.

Onder 13
Na het gelijkspel van afgelopen weekend gaan de jongens het nu proberen om de nummer laatst punten afhandig te maken. NAC staat met 20 punten op een zevende plaats, tegenstander quick staat met twee punten op een viertiende plaats. De top twee bereiken lijkt een onmogelijke opgave, die hebben nu een voorsprong van meer dan 15 punten. De derde plaats is nog wel haalbaar, die hebben maar zes punten meer. NAC gaat hun best doen om die plaats veilig te stelle. Op Sportpark Nieuw Hanenburg wordt er om 10:30 uur afgetrapt.

Onder 15
Op Sportpark Heksenwiel wordt er om 11:00 uur afgetrapt om voor de wedstrijd tegen spartaan’20. In de wedstrijd tegen willem ie ie zijn er dure punten verloren. Die punten kom je nu te kort om de koppositie te pakken. Het gat is nu vier punten en we moeten wachten op een misstap van de oosterburen om de koppositie te kunnen pakken. De rotterdammertjes doen het dit jaar goed, na 14 wedstrijden hebben ze 21 punten. NAC daarentegen heeft na 14 wedstrijden al 29 punten en staat fier op de tweede plaats.

Onder 17
Voor de competitie staat er geen wedstrijd op het programma. Toch hebben de jongens een leuke wedstrijd dit programma. NAC is gaan zoeken naar een goede tegenstander voor een oefenwedstrijd. Dit keer komt feyenoord langs op Sportpark Hekseniel om een oefenwedstrijd te spelen. De huidige nummer vier van de eredivisie zal rond 10:15 uur aan de aftrap verschijnen.

Onder 19
Het vlaggenschip van de opleiding komt wel gewoon in actie voor de competitie. Om 13:00 uur wordt er samen met fc volendam afgetrapt. NAC de huidige nummer acht tegen de nummer drie, al zegt dat niet veel. NAC heeft pas twee wedstrijden gespeeld en fc volendam al vier. Van die vier hebben ze er één gelijk gespeeld en één verloren. Aan NAC de taak om hier eens punten te pakken op weg naar de eredivisie.
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>