3 februari 2018  Peek vertrekt als commissaris

Tegen beter weten in had John Peek de afgelopen periode de portefeuille van technische zaken binnen de Raad van Commissarissen. Peek is groot geworden als voorzitter en heeft een neusje voor commercie, maar van voetbal heeft hij net zoveel verstand als wij.

Dat hij bij gebrek aan beter de portefeuille op zich nam is lovenswaardig, maar zette eerder al vraagtekens bij onder meer uw favoriete zeepkist. Immers, wie controleert einzelganger Hans Smulders? Wie heeft er verstand van onze corebusiness voetbal?

Aan de andere kant roept de toelichting ook vragen op. NAC.nl stelt immers dat: ’Het verschil van inzicht behelst onder meer de doelstelling van de RvC om de focus meer te verleggen naar de traditionele toezichthoudende en controlerende rol op meer afstand van de directie.. Betekent dat dat Peek van mening is dat Justin en Hans een strakke controle nodig hebben en dat de overige comissarissen het op hun beloop laten? Of is het een argument willekeurig gekozen uit het standaardmenu argumenten dat de propaganda-afdeling klaar heeft liggen voor zulke momenten?

Peek vertrekt dus per direct uit de RvC. Volgens Omroep Brabant vanwege een verschil van mening. Onze vertaling: hij heeft zichzelf eindelijk een spiegel voorgehouden en geconcludeerd dat hij er de ballen verstand van heeft. Net als wij. Had je maar nooit je portefeuille commercie laten overnemen John, daar kon je nog jaren mee vooruit. Bedankt voor je onbezoldigde inzet! Schrijf je een brief in de volgende papieren Rat?
Bron : De Rat, Omroep Brabant

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>