2 februari 2018  Programma NAC jeugd: O-19 naar tilburg

Ook dit weekend komen alle teams weer in actie, allemaal voor de competitie. Hierbij een overzicht.

Onder 11
Dit keer staat erop Sportpark Paradijs een wedstrijd tegen pec zwolle op het programma, om 11:15 uur is de aftrap. Doorgaans hebben zij een sterke jeugdopleiding waar al vroeg de strijd aangeleerd wordt. Schoppen en tijdrekken zijn ze in zwolle niet vies van. Laten we hopen dat dit bij de jongsten nog even duurt.

Onder 12
Aanstaande zaterdag komt de ‘trots van het noorden’ langs om een potje te spelen. Om 13:00 uur wordt er op sportpark paradijs afgetrapt tegen fc groningen.

Onder 13
Met een plaatsje in de middenmoot hoeft NAC niet te vrezen voor degradatie, promotie daarentegen zit er ook niet meer in. Aan het einde van het seizoen wil het graag bij de eerste 4 zitten. Dan spelen ze volgend jaar in de eredivisie hoog. Waar dan vanzelfsprekend weer sterkere tegenstanders in zitten. Dit weekend staat er een wedstrijd tegen jvoz op het programma. Die ploeg staat met dertien punten op een twaalfde plaats, NAC doet het beter door op een zesde plaats te staan met negentien punten. Op Sportpark Paradijs wordt er om 14:30 uur afgetrapt.

Onder 14
Sportpark Be Quick’28 is de thuishaven van pec zwolle, de tegenstander van dit weekend. Met vier punten uit drie wedstrijden staat zwolle op een vijfde plaats. NAC doet het net een stukje beter, na drie wedstrijden hebben ze zeven punten, toch net een stukje beter. Bij winst bestaat de kans dat we aan het einde van het weekend op de eerste plaats staan op de ranglijst. Mocht je erbij willen zijn kan dat, de wedstrijd begint om 13:00 uur op de velden naast het stadion van pec.

Onder 15
Na de oefenwedstrijd van afgelopen weekend mogen de jongens weer voor het echie de wei in. Dit keer in en tegen maastricht, in stadion de geusselt. Met 26 punten uit dertien wedstrijden doet NAC dit jaar goed mee om het kampioenschap, ook mvv doet goed mee. Met 18 punten uit dertien wedstrijden staan ze op een vijfde plaats. Omdat NAC in de strijd is om de eerste positie telt eigenlijk alleen de winst. De aftrapt zal om 14:15 uur zijn. Hierna weten we af we langzaam afscheid moeten gaan nemen van het kampioenschap of niet.

Onder 17
Dan komen we nu aan bij de jongens die alles op alles zeten om te promoveren naar de eredivisie. Na de pijnlijk nederlaag tegen excelsior zijn ze erop gebrand om nu te laten zien wat ze in huis hebben. Hier kun je gewoon getuige van zijn, op Sportpark Heksenwiel begint de wedstrijd om 12:30 uur. Dat de jongens goed kunnen ballen weten we, nu alleen nog laten zien op het scorebord.

Onder 19
Dan zijn we hier misschien wel bij de belangrijke wedstrijd van het weekend. Dit keer is de tegenstander willem ie ie, in tilburg. Dit is voor onze jongens de tweede wedstijd in voor de competitie. Onze buurmeisjes hebben er alweer twee op zitten. Hun tussenbalans is, gewonnen van fc grun maar verloren van de friezen. Als de jongens hun eigen spel kunnen spelen dan weten wij zeker dat het ze gaat lukken. Tuurlijk is het een belangrijke wedstrijd met diverse randzaken, alleen voor nu geldt alleen de promotie naar de eredivisie. Als je erbij wilt zijn kan dat, om 14:30 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark Jan Truijenlaan.
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>