30 januari 2018  Nieuwe poll: De eerste evaluatie van Amstel

Vorige week vroegen we je via de poll waar de volgende poll over moest gaan. Het antwoord was duidelijk. Maar liefst 30% gaf aan behoefte te hebben aan de eerste evaluatie van het nieuwe biertje. Afgelopen zaterdag was de eerste thuiswedstrijd met Amstel als de nieuwe bierleverancier. Over smaak valt niet te twisten, maar het merendeel van de NAC-supporters heeft een uitgesproken mening over de smaak van dit Amsterdamse biertje.

Nu kon het al niet veel slechter dan Bavaria, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de omstandigheden om bij NAC een goed biertje te presenteren nou ook niet al te best zijn. De locatie van de biertanks en de lengte van de bierleidingen (temperatuurverlies), de manier waarop (vanwege de lange wachtrijen) geraptapt moet worden en het feit dat het in plastic geschonken moet worden, hebben allemaal een negatief effect op de kwaliteit van het eindproduct. Amstel heeft in ieder geval al geďnvesteerd in nieuwe biertanks en zullen de situatie ongetwijfeld blijven monitoren om zo goed mogelijk in de smaak te blijven vallen.

Ondanks dat Amstel met NAC een absolute hoofdprijs heeft gewonnen voor wat betreft bierconsumptie in de Nederlandse stadions, heeft het dit niet hoog van de toren geblazen. Het beperkte zich tot een mutsen actie (mooie mutsen, moet gezegd). Je ontving er eentje bij aanschaf van 5 biertjes. We moeten ze nog wel even uitleggen dat we bij NAC werken met de tafel van 6. Dus, zes bier, twaalf bier, achttien bier, vierentwintig bier, hoe ver de klant ook maar kan stapelen.

Enfin, ter zake: jouw eerste indruk van het nieuwe biertje? Klik in de poll de optie aan die het dichtste bij jou mening staat.
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>