29 januari 2018  Wisselvallig weekend NAC jeugd, O-12 in de dubbele cijfers.

Voor de NAC jeugd was het een weekend met wisselvalige prestaties. Sinds afgelopen weekend doet geen één elftal meer mee met de beker. In de twee oefenwedstrijden is er wel goed gepresteerd. Wat de rest gedaan heeft lees je hier.

Onder 11
Na een lange busreis naar venlo hebben de jongens een sterke prestatie geleverd. Met een eindstand van 10-13 tegen vvv hebben de jongens de punten toch mee kunnen nemen naar Breda.

Onder 12
In de eerste oefenwedstrijd van dit weekend is er ook lekker op los gescoord. In helmond werd er met 0-12 gewonnen van psv/helmond sport. Bij de jongste elftallen werken de twee clubs nog samen. Door deze overwinning is er weer lekker aan het zelfvertrouwen gewerkt.

Onder 13
Vooraf wisten we al dat dit een moeilijke, maar o-zo belangrijke wedstrijd was. In rotterdam moesten ze spelen tegen spartaan’20 die op dat moment derde stonden. In de 3de en 5de minuut scoorde spartaan. NAC heeft er de rest van de wedstrijd alles aan gedaan om nog te scoren, maar ze waren simpelweg te sterk en gingen vol op de verdediging spelen. Dat wordt het ook voor NAC een lastige wedstrijd.
Opstelling:
Teun van Remortel, Thijmen Frey, Omar Mekkaoui, Oulid Agougil, Tymen van Ramshorst, Finn Schoester, Bram Sloots, Ilias Boumassaoudi (55’ Sabri Azarkane), Wouter Wermenbol (15’ Milan van den Berg), Ezechiel Banzuzi, Tobias Ernst (44’ Sam Bielok).
Doelpunten:
Ilias el Bouchibti (1-0, 3’) en Jevon Simons (2-0, 5’).

Onder 14
De vorige seizoenshelft werd er in de uitwedstrijd gewonnen van roda jc. Ook in de thuiswedstrijd ging de overwinning naar NAC. Al in de 1ste minuut kwam NAC op voorsprong door Kymani Nedd. Om het voor de rust nog af te maken en de 2-0 te scoren. Na rust gingen de jongens rustig verder met waar het voor rust mee gestopt was. Goed verzorgd spelen en scoren. Ook in de tweede helft werd er nog tweemaal gescoord. Hiermee staat het nu gedeeld eerste samen met ado den haag en fc twente. Echter, ado heeft een beter doelsaldo, waardoor het tweede staat in de competitie.
Opstelling:
Binck Raymakers, Sohayb el Battah, Bas Rockx (53’ Rahime Djadjiri), Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol (57' Pieter Joost van der Plas), Kynami Nedd, Xaverencio Mettendaf (47’ Mees Weeland), Rida Elkihel (47’ Aïmane Jaddi), Seth Bergevoet en Dano Lourens.
Doelpunten:
Kynami Nedd (1-0, 1’), Dano Lourens (2-0, 20’), Aïmane Jaddi (3-0, 56’) en Dano Lourens (4-0, 66’).

Onder 15
In de oefenwedstrijd tegen ado den haag werd er helaas gelijkgespeeld. Wat wij eigenlijk een hele goede prestatie vinden. NAC speelt nog in de eerste divisie en ado heeft er al weer een half seizoen in de eredivisie opzitten. Dat niveau zou dus hoger moeten zijn, maar dat was op het veld niet terug te zien. NAC wist zich goed staande te houden en zelfs een aantal kansen te creëren. Helaas gingen die er niet in, wat gezien het spelbeeld ook niet verdiend was. Dit biedt perspectief voor het komende half jaar, waar ook gespeeld wordt voor promotie naar de eredivisie. Al moet het dan wel kampioen worden, ten koste van willem ie ie, die nu vier punten los staan.

Onder 17
In rotterdam hebben de jongens duur puntverlies geleden. Tegen excelsior wat een directe concurrent is in de strijd om promotie werd helaas verloren. Met 2-0 waren de rotterdammers te sterk. Al zegt die uitslag niet alles. In de 9de minuut komt NAC op achterstand en heeft de gehele wedstrijd zicht op de aansluitingstreffer. De gemaakte kansen missen net de finesse om er een doelpunt van te maken. Die in blessuretijd maakt excelsior pas de 2-0, er waren dus wel kansen op een puntje. Helaas is dat niet gelukt en mag het volgende week tegen fc utrecht proberen het recht te zetten. Dit is namelijk ook een directe concurrent.
Opstelling:
Tein Troost, Assim Said, Floris van Nijnanten, Rick de Vos (41' Björn Hardley), Stijn van der Put (57' Boris van Schuppen), Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi, Daan Wensink, Vieiri Kotzbue en Wessel Kerckhoffs.
Doelpunten:
Damjan Dostanic (1-0, 9’) en Brent Vugts (2-0, 80+2’).

Onder 19
Door de vele geblesseerden was NAC genoodzaakt anders te gaan spelen. Door het uitvallen van Victor Stenzler is Jochem van den Biggelaar een linie gezakt. Hierdoor moet erop het middenveld ook wat veranderd worden, zeker omdat Freek van Gestel ook geblesseerd is. Deze gaten werden opgevangen door Julian Broeren en Wout Neelen. Als gevolg van het sterke spel van Sparta is op voorhand de speelstijl ook iets aangepast. Hierdoor waren de eerste 15 minuten wat rommelig. Hierna kwam de rust in de ploeg en was NAC zelfs de betere.

Eigenlijk het eerste gaatje in de verdediging van NAC is fataal, Sparta weet de vrije man te vinden en werkt de bal tegen de touwen. Ook na rust is NAC de betere al weet Sparta beter in te spelen op het nieuwe systeem. Hierdoor komen de ploegen steeds meer gelijk. Helaas weten ze ook in de tweede helft te scoren, hierdoor moet NAC een 0-2 achterstand goedmaken. Dit is niet gelukt, langzaam maar zeker werd Sparta steeds beter en wist NAC het eigen spel niet meer te spelen. Dus niet verder in de volgende ronde maar wel een goede wedstrijd gespeeld. Dit komende half jaar komen de jongens elkaar nog twee keer tegen, dan gaat het er echt om. Dan staat de promotie op het spel, veel belangrijker dan de beker.
Opstelling:
Jochem van den Biggelaar, Marwin Reuvers, Skender Loshi (81’ Mohamed Amissi), Jerzy Vermeeren (74’ Jari Rommens), Jethro Masthart, Julian Broeren (65’ Jordan van der Gaag), Michel van Butselaar, Sudney van Hooijdonk, Wout Neelen, Jules Molenschot en Jop van der Avert.
Doelpunten:
Youssef El Kachati (1-0 en 2-0, 45’ en 58’).
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>