29 januari 2018  Daan Klomp keert per direct terug van fc oss

Afgelopen zomer kreeg de 19-jarige verdediger van NAC een driejarig profcontract en werd vrijwel direct verhuurd aan fc oss om zoveel mogelijk speelminuten te maken. Als gevolg van een blessure kreeg hij er onvoldoende kans om zich te profileren en speeltijd af te dwingen. NAC vindt het dermate belangrijk dat hij speelminuten maakt dat ze hem liever in Breda bij Jong NAC aan de slag zien dan dat er op minuutjes in Oss gegokt wordt.

Technisch Directeur Hans Smulders licht toe: ”Wij zien veel potentie in Daan en willen hem zo goed mogelijk helpen in zijn ontwikkeling. Samen zijn we dan ook op constante basis bezig om voor hem de optimale omstandigheden te creëren om iedere dag beter te worden. Gezien zijn uitzicht op speelminuten in Oss leek het ons in het kader van zijn verdere ontwikkeling beter hem weer terug te halen.”

Terug naar Breda dus, maar niet alleen in het belang van Daan Klomp zelf: “Daarnaast willen wij met zijn terugkeer er ook voor zorgen dat wij voor de wedstrijden van Jong NAC minder een beroep hoeven doen op spelers van onze Onder 19. Die moeten zich namelijk volledig focussen op hun kans op promotie naar de hoogste divisie.”

Okee, welkom terug Daan!
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>