28 januari 2018  Gijs is de nieuwe Prins

Zo inspiratieloos als de NAC-aanval gisteren, zo inspiratieloos was ook te tekst op het spandoek dat gisteren aan de reling hing. Maar dat doet niets af aan de boodschap.

Robert Prins heeft gisteren dus zijn laatste thuiswedstrijd gehad als SLO van NAC. Als u nu denkt: wie? Dan heeft u nog nooit een uitwedstrijd bezocht of bent u nog nooit in de problemen gekomen op het gebied van veiligheid, bier gooien, kaartje verloren en meer van zulks. Robert loste alles op. Tot aan het videocircuit, de stadionlampen, de temperatuur van het bier en de zwarte taxi aan toe.

Zijn opvolger staat inmiddels te trappelen om te mogen beginnen. Vanaf 1 maart neemt Gijs Kluft het stokje van Robert over. Een onmogelijke taak denken sommigen, al denken wij dat dat wel goed komt. Gijs kent namelijk het klappen van de zweep en Gijs kent NAC. Hij is al jaren als vrijwilliger bij de club betrokken, kent de taal van de tribune en kent de meeste jongens waar hij straks mee te maken zal krijgen. Gijs komt uit het jongerenwerk en zal met die achtergrond moeiteloos in moeten stromen. Maar dat zal ‘ie ons vast nog eens komen vertellen via de clubmedia.

Een prima opvolger dus. Veel succes Gijs, en nogmaals bedankt Robert!


Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>