10 januari 2018  Veel gekuch en gesnotter in Vilamoura, Manu Garcia nog steeds plat

Het is de tijd van het jaar, maar ook gezonde grote sportieve jongens komen aan de beurt. De griep voor niemand genade. Zo merkten ook Sporkslede, Manu Garcia en Vreven.

De trainer heeft er naar eigen zeggen zwaar onder geleden, nadat hij na de laatste thuiswedstrijd een paar dagen flinke rust moest nemen: ,,De eerste dagen was ik doodziek, met name vanaf Nieuwjaar. Ik dacht dat ik een kerel was, maar blijkbaar valt dat toch tegen… Ik heb echt afgezien en ben even totaal van de wereld geweest.” zei de diabetes patiënt tegenover bn/destem die dinsdagochtend voor het eerst weer de training leidde. Assistent trainer Rob Penders had de dagen daarvoor de leiding over de groep.

Op Manu Garcia hoeft Stijn Vreven dit trainingskamp ook niet meer te rekenen. Het had weinig gescheeld of de spanjaard was op het vliegtuig terug naar Nederland gezet. Hij heeft last van dezelfde griep als zijn trainer had. Met hevige koorts in bed dus.

,,Hij is de enige tegenvaller deze week " , zegt Vreven andermaal tegen bn/destem. ,,We hebben er serieus aan gedacht hem terug te sturen. Omdat hij alleen is in Breda, leek het ons toch niet zo verstandig hem eerder naar huis te laten gaan. Hij moet in een omgeving zitten waar hij veel zorg krijgt, die heeft hij hier. Daarom blijft hij bij ons in Portugal. Balen is het wel dat hij niks kan doen, erg vervelend.”

Ook Fabian Sporkslede begon niet bepaald okselfris aan het trainingskamp. Hij kampte met dezelfde griepsymptomen als Garcia en Vreven. Maar uit het interview dat hij gisteren met BSR TV hield begrijpen we dat hij weer bijna de oude is en hoopt snel weer met de groep mee te kunnen doen. Update: Sporkslede sloot vandaag weer aan bij de training.
Bron : De Rat, BN/DeStem, BSR

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>