9 januari 2018  NAC nooit serieus met Kramer, Smulders doet middenvelder aanbieding

Berichten over interesse in Michiel Kramer en de bewering dat het voor kroketgate al rond was, namen wij al totaal niet serieus. Het feit dat NAC pas ná dat bericht ‘slechts’ informeerde (je kunt altijd even kijken hoe de vlag er bij hangt nu het toevallig toch actueel is) en daarna niet meer concreet werd is voor ons slechts een bevestiging van iets dat we al wisten. Maar de bekende clickbait sites en krokettenboeren spinden er garen bij. De enige club die daadwerkelijk concreet werd is Sparta, en deze club heeft hij bedankt en te kennen gegeven dat hij op een aanbieding uit het buitenland gaat wachten.

Zoals je hebt gemerkt hebben we alle ‘geruchten’ over Kramer lekker voorbij laten waaien, want wij weten namelijk dat Hans Smulders helemaal niet in de Eredivisie (of überhaupt in Nederland) op zoek is naar een aanvaller. Voordat hij deze week naar Portugal vloog, stuurde hij iedere dag zijn auto rond in het Vlaamse land. En daar zullen we de aanvallende aanwinst ook vandaan moeten verwachten.

Nou gaan wij ons ook eens met de `transfergossips` bemoeien. Iets wat je overigens niet meer als gossip hoeft te beschouwen: NAC heeft een niet nader te noemen middenvelder reeds een aanbieding gedaan. De fanatieke luisteraar van #NACpraat Radio die met name de afgelopen twee weken aan de radio gekluisterd heeft gezeten heeft weinig hints meer nodig om er achter te komen om welke speler dit gaat. Om het onderhandelingsproces niet te verstoren knallen we niet direct zijn naam in dit artikel. Vermoedelijk komt er volgende week pas een eerste reactie op het aanbod. De speler in kwestie is momenteel nog met zijn huidige club op trainingskamp. En ja, tis goffer un goei speulerke!

Remember onze Vreven lobby van verleden jaar, toen DROL al twee weken wist te melden dat er gesprekken met de Belg waren, en anderen zich nog voortdurend blind staarden op de verkeerde namen. Dus, houd De Rat punt NL in de gaten voor de betrouwbare `gossips`.
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>