6 januari 2018  Vreven niet bezig met eigen toekomst

Met anderhalf uur vertraging vertrok NAC vanmorgen vanaf Rotterdam Airport naar de Portugese kust. In de winterzon zal de 26-koppige selectie vol aan de bak moeten. Voor een oefenpotje was geen tijd, trainer Vreven gebruikt die tijd liever om vijf trainingen in te richten.

De standaardnamen zijn meegegaan op trainingskamp. Opvallendste afwezige is Andries Noppert, opvallendste aanwezige is Marvin Reuvers. De o zo gewenste spits annex buitenspeler en bepalende middenvelder zijn er nog niet. Geen haast, aldus Vreven, die aangeeft alleen spelers te willen die direct klaar staan. Midwinterversterkingen zijn vaak spelers die ritme missen, die buiten de boot gevallen zijn. Het moet echt een versterking zijn, anders halen we ‘m niet. Ik ben ervan overtuigd dat deze selectie kwaliteit genoeg heeft om zich te handhaven’

Tijdens het trainingskamp is het gebruikelijk dat de staf met elke speler een gesprekje aangaat. Met de trainer zelf wordt niet gesproken. Vreven: Ik ben daar helemaal niet mee bezig, mijn job is om NAC in de eredivisie te houden. Lukt dat niet dan ga ik sowieso niet door, lukt dat wel dan is er op dat moment tijd genoeg om de gesprekken voor een vervolg aan te gaan.


Bron : De Rat, BN/De Stem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>