4 januari 2018  Tis gedaon, Jeff Stans en NAC ontbinden contract

Het mocht slechts anderhalf seizoen duren. De NAC-carričre van Jeff Stans is per direct ten einde gekomen. “In onderling overleg is besloten dat het voor beide partijen beter is om het tot medio 2019 doorlopende contract van de middenvelder per direct te ontbinden. De geboren Vlaardinger is daardoor vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe club,” zo luidt het bericht op NAC.nl

De 27-jarige gangmaker die in 2011 nog met RKC promoveerde naar de Eredivisie en meer dan 100 wedstrijden voor Excelsior speelde, heeft zich er uiteindelijk toch bij neer moeten leggen dat hij dit seizoen bij NAC niet meer op speelminuten hoefde te rekenen. De promotiewedstrijd in Nijmegen op zondag 28 mei 2017 was de laatste wedstrijd die Jeff Stans voor NAC speelde.

Hans Smulders: “Het is duidelijk dat Jeff in een moeilijke situatie heeft gezeten, omdat andere middenvelders op dit moment om sportieve redenen de voorkeur krijgen. We hebben de afgelopen tijd veel constructieve gesprekken met elkaar gevoerd en zijn tot de conclusie gekomen dat er voor Jeff geen perspectief meer is bij NAC. Het contract ontbinden is dan voor alle partijen de beste oplossing. Wij bedanken Jeff voor zijn inzet en wensen hem het allerbeste toe in zijn verdere carričre.”

Jeff Stans: “Mijn periode bij NAC is helaas niet helemaal gelopen zoals ik vooraf had verwacht. Ik heb altijd alles gegeven, maar zie na het afgelopen half jaar te weinig perspectief meer om aan spelen toe te komen. Dan moet je op een gegeven moment ook eerlijk zijn naar elkaar toe en de juiste keuze maken. De sportieve keuze staat voor mij voorop en daarom is het is tijd om voor een ander pad te kiezen. Op mijn leeftijd is het belangrijk om weer speelminuten te krijgen. Ik hoop dus snel een nieuwe club te vinden om daar mijn carričre weer nieuw leven in te blazen. De ploeg moet zich focussen op handhaving in de Eredivisie, ik gun die jongens namelijk allemaal het allerbeste. Maar het is ook deze hele club, ondanks mijn vervroegde afscheid, oprecht van harte gegund.”

Verdomd jammer dit! We gaan de persoon Jeff Stans enorm missen. We wensen hem dan ook al het mogelijke succes en geluk in zijn hopelijk nog lange voetbalcarričre!
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>