3 januari 2018  Winterslaap komt ten einde voor selectie én supporters

Het lijkt alweer even geleden, die goede afsluiting van NAC voor de winterstop tegen fc utrecht. Door alle feestdagen en het ongetwijfeld vele proefdrinken van amstel(neh..) biertjes is dat helemaal niet gek.

In het nog prille 2018 is het morgen tijd voor de eerste training van dit jaar. Er worden deze week nog een aantal trainingen in Zundert afgewerkt alvorens de selectie naar Vilamoura in Portugal vertrekt. Van 6 tot 12 januari zijn de spelers daar te vinden onder een zachte winterzon met een graad of 17. Er is tot verbazing van velen geen oefenwedstrijd ingepland door NAC, dus het zal met de eigen spelers moeten gebeuren qua partijvormen.

Voor de supporters is het ook tijd om weer rustig aan te ontwaken uit het feestgedruis: de kaartverkoop voor de aankomende wedstrijden is namelijk begonnen. De eerste en dus voor nu belangrijkste is in en tegen pec zwolle op zaterdag 20 januari (19:45). De kaartverkoop is vandaag gestart voor houders van de uitkaart+ en zij kunnen voor het voordelige tarief van €11.50 een autocombi kaart aanschaffen. 1912 kaarthouders kunnen vanaf morgen hun kaarten bestellen en de overige SCC houders kunnen dit vanaf vrijdag doen (€13.50). Er zijn 350 kaarten beschikbaar voor de autocombi, de overige kaarten (buscombi, 150) zijn te verkrijgen via de Supportersvereniging.

Voor de daaropvolgende thuiswedstrijd op 27 januari tegen vvv-venlo is de kaartverkoop ook gestart, hiervoor geldt dat er geen Clubcard verplichting is en zodoende staat iedereen vrij zich te verzekeren van een plekje in het Rat Verlegh.

Kaartverkoop zoals altijd via www.nactickets.nl!
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>