29 december 2017  NAC is kampioen gele kaarten!!

De laatste prijs die een NAC supporter wil winnen is de Fair Play Cup. We zijn gelukkig op weg om in dat klassement glansrijk onderaan te gaan eindigen. Dat betekent aan de andere kant namelijk dat we in een ander lijstje hoogstwaarschijnlijk zeer goed scoren. En wat blijkt, in het lijstje van meeste gele kaarten in de Eredivisie (17/18) staat NAC keihard bovenaan!

Zo’n beetje iedere speler met speelminuten heeft al een keer een gele kaart gescoord. Maar de beste bijdragen komen toch van Giovanni Korte, Karol Mets en Rai Vloet. Zij waren goed voor ieder vier gele kaarten. Maar ook Arno Verschueren, Angelino, Manu García, Thierry Ambrose en Pablo Marí deden met ieder 3 gele kaarten een prima duit in het zakje. Tel deze acht spelers bij elkaar op en ze komen tezamen al op 27 gele kaarten.

De rest van het lijstje wordt aangevuld met Mounir El Allouchi, Bart Meijers, Gianluca Nijholt, Fabian Sporkslede (allen 2), James Horsfield, Richelor Sprangers, Mark Birighitti, Menno Koch en Thomas Agyepong (allen 1).

Voor wat betreft rode kaarten scoren we matig. Maar de enige rode kaart die we de eerste competitiehelft pakten (Nigel Bertrams) leverde wel meteen een schorsing van zes wedstrijden op. De rode kaart die Rai Vloet opliep in de bekerwedstrijd tegen Achilles ’29 is niet in deze lijst verwerkt. Hoewel hij daarvoor wel twee competitieduels werd geschorst.

Check ook het lijstje met het aantal minuten dat de betreffende spelers er over doen om een kaart te bemachtigen. De enige spelers met speelminuten zonder kaart zijn Thomas Enevoldsen, Andries Noppert en Paolo Fernandes.
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>