11 oktober 2017  NAC Jeugd goed vertegenwoordigd in de Oranje elftallen!

De aandacht die we aan de NAC Jeugd schenken is meer dan terecht. De Jeugdopleiding van NAC stijgt met de week in aanzien. De resultaten zijn goed, het vlaggenschip O19 koerst ook dit seizoen weer op promotie af, de kwaliteit van de trainers gaat omhoog, de spelers ontwikkelen zich goed, zowel op school als op het veld, de ouders zijn zeer enthousiast en de nieuwe organisatiestructuur staat als een huis.

>

Geen wonder dat de Jeugdopleiding steeds meer spelers mag afdragen aan de vertegenwoordigende elftallen van Oranje. Het laatste nieuws op NAC.nl meldt het volgende: “Na Luuk Wensink en Awale Ismail-Mohamed (O15), hebben ook drie spelers van NAC O14, een speler van O15 en een speler van O17 een uitnodiging van de KNVB gekregen. Jayden Mendes Delgado en Ilyas El Massaoudi mogen een selectiewedstrijd spelen voor de definitieve selectie van Oranje O14. Sohayb El Battah, hoeft geen duel te spelen en is direct in de definitieve selectie geplaatst. Ook Wessel van de Sanden, keeper van NAC O15, mag zich op gaan maken voor deze selectiewedstrijd voor de definitieve selectie van Oranje O14. Tot slot is ook Tein Troost van NAC O17 opnieuw opgeroepen voor een Nederlands jeugdelftal.”

Jayden, Wessel en Ilyas van de O14 mogen zich deze week melden in De Meern voor een duel waarin alle geselecteerde spelers over twee teams worden verdeeld, waar na een onderling duel wordt bepaald welke spelers worden opgeroepen voor de definitieve selectie. Zoals al gezegd hoeft Sohayb El Battah geen extra inspanning te leveren voor deze aanstelling, hij behoort al tot de definitieve selectie.
Voor een aantal is dit avontuur niet nieuw. Zeker niet voor de keeper van de O17, Tein Troost. Hij is al meerdere malen opgeroepen voor Nederland onder-16. Hij maakt nu nog deel uit van de voorlopige selectie dat eind oktober enkele oefenduels speelt tegen de leeftijdsgenoten van Polen. Niet veel later zal bekend worden of hij deel uit zal maken van de definitieve selectie.

Heel goed bezig, veel succes jongens. Wij zijn fan!
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>