9 oktober 2017  Wisselend weekend NAC jeugd, goed resultaat O19 tegen eredivisieclub

De uitslagen van de NAC Jeugd waren net zo wisselend als het weer van afgelopen weekend. Bij de jongste ploegen regende het doelpunten, bij de O17 was het windstil en de 019 (eerste divisie) stond te stralen tegen de huidige koploper van de Eredivisie.

Onder 11
Dit weekend stond er één derby op het programma, bij de jongsten uit de opleiding. Tot aan de rust ging het hier nog rustig aan. Beide team wisten in 2x 12 minuten 2 keer te scoren. Na rust ging alles een versnelling hoger. De overtredingen werden steviger en de uitslagen ook. Uiteindelijk kwam NAC maar één doelpunt te kort om met een gelijkspel het veld te verlaten, het werd 11-12. Hiermee is helaas de ongeslagen reeks in derby’s ten einde.

Onder 12
Na de nederlaag van vorige week hebben de jongens dit weekend weer een nederlaag te verwerken. Dit keer wat psv te sterk met 3-7. Dit is geen ramp want psv wordt geachte mee te spelen in de hoogste regionen van de ranglijst, al is het wel belangrijk voor het team dat er weer een keer punten gepakt worden. Hopelijk kan dit volgende week zaterdag tegen ado den haag.

Onder 13
Op bezoek bij psv, dat is altijd een pittige wedstrijd, is een stunt uitgebleven. Ook deze keer waren ze te sterk. In de 15de minuut komen we al op achterstand. Tot aan de rust zijn de jongens niet meer in gevaar gekomen. Na rust zijn de grip op de wedstrijd kwijt. Acht minuten na rust wordt het 2-0 en uiteindelijk ook nog 3-0. Gelukkig maakt 5 minuten voor tijd Ilias Bourmassaoudi er 3-1. Door deze nederlaag is NAC gezakt van de gedeeld eerste plaats naar de gedeeld vierde. Zaterdag komt nec/fc oss langs in Breda. Misschien hebben we dan meer geluk.

Onder 14
Je hebt weleens van die wedstrijden waarvan je van tevoren al weet dat je ze gaat winnen, alleen de vraag is met hoeveel. Dit was afgelopen zaterdag bij NAC ook het geval. Vanuit limburg kwam mvv op bezoek, met een doelsaldo van -13, terwijl NAC +11 had. Als we het wedstrijdformulier mogen geloven, dan heeft Lars Mol hard gewerkt om dit doelsaldo nog verder op te krikken. Alle vijf de doelpunten komen op zijn naam. Hiermee staat NAC gedeeld eerste met +16 doelpunten. Alleen fc twente heeft er drie meer gemaakt.
Opstelling:
Sohayb Battah, Mees Weeland, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol, Aïmane Jaddi, Xaverencio Mettendaf, Wessel vam Esch, Seth Bergevoet en Dano Lourens.
Doelpunten:
Lars Mol (1-0, 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0, 32’, 36’, 37’, 41’ en 45’)

Kleine correctie in de doelpuntenmakers. Er was sprake van een luie scheidsrechter die voor het gemak alle doelpunten aan onze Lars toeschreef. De trainer van de O14 voorzag ons van de correcte informatie:

Onder 15
De jongens van Daniel van der Meulen zijn de competitie goed begonnen. Er werd al drie keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld tegen de buurmeisjes. Daar komt nu een vierde overwinning bij. Op bezoek bij spartaan’20 was NAC met 5-0 te sterk voor de jongens uit rotterdam. In de eerste helft liep NAC al uit naar een 4-0 voorsprong. In de blessuretijd van de wedstrijd is nog één keer gescoord. Hiermee hebben de jongens de koppositie alleen in handen. Hier kan het bijna een maand van genieten. Hiermee is de ongeslagen reeks in rotterdam nog niet teneinde. De eerst volgende wedstrijd is pas 4 november tegen mvv.
Opstelling:
Wessel van den Sanden, Stef de Wijs (32’ Bas Verburgt), Luc Marijnissen, Luuk Wensink, Thijs Reimering, Tijn van ’t Westeinde (40’ Bram Hesselberth), Ocean Polonius (55’ Mihailo Mijajlovic), Achilles Joannes, Ilyas el Moussaoui, Awale Ismali Mahamed en Merlijn Roels (60’ Sven Mol).
Doelpunten:
Ilyas el Moussaoui (0-1, 10’), Awale Ismali Mahamed (0-2 en 0-3, 20’ en 25’), Merlijn Roels, 0-4, 30’) en Awale Ismali Mahamed (0-5, 70’).

Onder 17
Dan zijn we aangekomen bij de laatste competitiewedstrijd van dit weekend. De O17 speelde in stadion de vliert tegen fc den bosch. Als je alleen naar de uitslag kijkt had de wedstrijd niet gespeeld hoeven worden. De beginstand is ook de eindstand geworden. Kunnen we nog iets met deze wedstrijd dan? Ja, NAC heeft diverse kansen gehad maar niet weten te maken. Tegen de nummer laatst zat het niet mee. Al hebben we weleens een beter team zien spelen. De vorm was bij sommigen ook niet wat het geweest is. Goed analyseren waar de pijnpunten zitten, resultaat snel vergeten en richten op de wedstrijd van 4 november tegen afc uit amsterdam.
Opstelling:
Assim Said, Floris van Nijnanten, Rick de Vos, Stijn van der Put (Vieiri Kotzebue), Sil van Doorn, Jim Verburgt (32’ Björn Hardley), Sabir Agougil, Hakim Mperanyi (58’ Tommy van Butselaar), Daan Wensink, Bart Verbruggen en Wessel Kerckhoffs (55’ Aurelio van Gool).
Doelpunten:
Geen

Onder 19
Dan hebben we hier de wedstrijd waar wij nog wel het meest gelukkig van worden. Dit weekend kwam de koploper van de eredivisie op bezoek. Dit is de competitie waar wij volgend jaar willen spelen. De eerste stappen zijn gezet. We staan bovenaan in onze eigen competitie en hebben gelijkgespeeld tegen de koploper van de andere. In de 59ste minuut komen we dankzij Skender Loshi op voorsprong. Helaas komt nec/fcoss in de laatste minuut nog op gelijke hoogte. Met de niveau zit het dus wel goed. Nu deze lijn volhouden.

O19 trainer Willem Weijs was terecht trots op de prestatie van zijn ploeg.

Een weekend met vele uitersten, wedstrijden die gewonnen moeten gaan verloren en andersom. Al zit er wel een stijgende lijn in, hier zijn we blij mee. In het overzicht van NAC is dit goed te zien.
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>