5 oktober 2017  Scheids helpt NAC aan oefennederlaag

NAC heeft vanmiddag in een leeg Rat Verlegh Stadion een 1-2 nederlaag geleden tegen Waasland-Beveren, de huidige nummer 9 van de Eerste Klasse. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Giovanni Korte reageerde na een uur spelen alert op een fout in de Vlaamse verdediging en opende de score. Vijf minuten later trok Waasland-Beveren de stand weer gelijk, waarna het spel op en neer golfde met kansen aan beide kanten. De 2 ploegen waren vanmiddag volledig in evenwicht. Toch gaat deze oefenwedstrijd de boeken in als een nederlaag, omdat de scheidsrechter een blokkende sliding van Sprangers in vijandelijk strafschopgebied verkeerd beoordeelde als een overtreding. De daaropvolgende strafschop werd hard achter Bertrams geschoten.

Een opvallende naam in de basisopstelling was die van Marwin Reuvers. Onthou die naam maar gerust, want Stijn Vreven ziet het zitten in de 18-jarige middenvelder en liet hem de gehele wedstrijd tussen de lijnen staan.

De Ratistieken van NAC – Waasland-Beveren:

Nigel Bertrams, James Horsfield, Menno Koch, Pablo Marí (’61 Bart Meijers) , Angelińo, Arno Verschueren, Marwin Reuvers, Rai Vloet, Giovanni Korte (’61 Richelor Sprangers), Thomas Ambrose (’46 Thomas Enevoldsen), Manu García (’56 Paolo Fernandes).

'59 1-0 Korte
'65 1-1 Caufriez
'86 1-2 Dierckx (p)

Geel:

Angelińo


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>