5 oktober 2017  Birighitti toch op pad met Socceroos

Mark Birighitti is op het laatste moment alsnog toegevoegd aan de selectie van het Australisch Elftal. Birighitti overleefde de schifting na de voorselectie in eerste instantie niet en werd op de stand-bylijst geplaatst, maar nu is hij dus alsnog uitgenodigd voor de tweeluik met Syrië. De winnaar hiervan gaat naar de finale play-offs van het kwalificatietoernooi voor het WK in Rusland.
De nummer 1 onder de NAClat moest gisteren in allerhaast zijn spullen pakken en is nu ongeveer halverwege zijn reis naar de andere kant van de wereld, in de hoop net op tijd te zijn om zeer waarschijnlijk de gehele wedstrijd (en de return dinsdag) op de bank te blijven zitten. Ongetwijfeld goed nieuws voor de éénvoudig international die begrijpelijkerwijs aast op een plek in de eventuele WK-selectie, jammerlijk kostbaar tijd- en energieverlies in het gewenningsproces voor NAC. Je doet er niks aan, het is niet anders.

Ook Karol Mets en Richelor Sprangers zijn geselecteerd voor hun nationale elftal. In tegenstelling tot Birighitti kunnen de Est en de Haïtiaanse Teteringenaar zich niet meer op het hoogste mondiale podium spelen.


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>