3 oktober 2017  12 oktober: technische klankbordavond met Smulders en Vreven

Volgende week donderdag 12 oktober organiseert de Clubraad weer een forumavond. De avond staat in het teken van het technische beleid en dus zullen technisch directeur Hans Smulders en trainer Stijn Vreven acte de presence geven om antwoord te geven op alles wat er bij de NAC supporter leeft op technisch gebied.

De onderwerpen waarover je de heren aan de tand zou kunnen voelen zijn bij ons NAC nooit schaars. Te denken valt natuurlijk aan alles rondom de deal met onze overzeese satellietclub; de lange termijnvisie op de deal, het spanningsveld met de eigen identiteit, de inmenging van bovenaf, het uit handen geven van de scouting, etcetera, maar ook het geklungel met de doelmannen aan het begin van het seizoen of waarom Stijn Vreven toch zo geheimzinnig de deuren voor pottenkijkers sluit daags voor een wedstrijd. En ga zo maar door.

Hoe ziet de avond er uit? Geert van Poppel, de nieuwe voorzitter van de Clubraad, opent met een toelichting op de werkzaamheden en de doelstellingen van de CR. Hierna zullen Smulders en Vreven een presentatie geven. Tot slot kunnen supporters in zogenaamde rondetafelgesprekken in gesprek met beide heren.

Mede hierdoor kent de technische klankbordavond geen vrije inloop. Gevraagd wordt om je uiterlijk dinsdag 10 oktober aan te melden via [email protected]. Deze invulling van de forumavond viel erg in de smaak bij de deelnemers vorig jaar.

Dus.. heb je een vraag, wil je de mannen wat melden of gewoon meeluisteren wat ze allemaal te vertellen hebben meld je dan gauw aan.

De Cordial opent de deuren om 7 uur. Het programma begint om half 8.


Bron : De Rat, Clubraad NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>