29 september 2017  Blessure update: Fernandes weer fit, Agyepong tot december out

Goed en slecht nieuws uit de lappenmand van NAC. In de uitwedstrijd tegen AZ raakte Paolo Fernandes geblesseerd aan de lies. Vandaag werd duidelijk dat hij daar weer van hersteld is. Stijn Vreven laat zich niet uit over het mogelijk weer in de basis starten van de Spanjaard.

Ook Fabian Sporkslede lijkt er weer helemaal klaar voor. Afgelopen zaterdag mocht hij in de Kuip vanaf de 70e minuut invallen voor de vermoeide James Horsfield. Dat sloeg goed aan. De afgelopen weken kampte Sporkslede met diverse kleine kwaaltjes zoals evenwichtsstoornissen. Hoewel de rechtsback er weer helemaal bovenop is, is het ook nog niet geheel uitgesloten dat Vreven morgen gewoon weer met Horsfield begint. De training van vandaag gaf daar nog geen duidelijkheid over.

En dan het slechte nieuws. In de bekerwedstrijd vorige week woensdag tegen Achilles’29 zagen we Agyepong geblesseerd uitvallen. Hij greep direct naar de hamstring van zijn linkerbeen. Iedereen vreesde al het ergste. Die zorg bleek terecht. Uit de genomen MRI-scan die deze week genomen is, blijkt dat `er letsel is aan de buitenste kop van de hamstring`. Op een dergelijke blessure staat een herstel van 6 tot 8 weken. We moeten er op rekenen dat de Ghanees pas weer in december inzetbaar is.

Naast Agyepong zal morgen bij de wedstrijd tegen ado ook Rai Vloet nog afwezig zijn. Hij zit dan zijn laatste wedstrijd van zijn schorsing uit n.a.v. zijn directe rode kaart in het bekerduel tegen Achilles’29.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>