26 september 2017  Ons hart huilt. Merci Cecile! Au Revoir!

Met pijn in ons hart lazen we vanmiddag dat een groot NAC-supporter haar onbezoldigde taak binnen de Raad van Commissarissen opzegt. Ze is de martelaar die het juk van de verkleining van de non-executive-laag moet dragen. Onze eigen lieve trouwe NAC-supporter Cecile Koekkoek stopt bij de RvC.

Vanaf maart 2015 schijnt de zon in Breda. Op dat moment nam de beeldschone Bredase journaliste, tegenwoordig vanwege haar vara-werk woonachtig in de hoofdstad, het besluit om onbezoldigd haar diensten aan te bieden bij de club die haar zo nauw aan het hart ligt. De aantrekkelijke Cecile kreeg de portefeuille Marketing & Communicatie toebedeeld en gooide haar ziel en zaligheid in deze eervolle functie.

Als enige vrouw in het mannelijk bastion wist ze haar mannetje te staan. De krasse grijsaards in de RvC gingen met een glimlach naar de vergaderingen, waarvan de frequentie dankzij haar blonde lokken steeds hoger kwam te liggen. Ze leidde Perry op tot communicatiebobo bij een subtopper, vormde Matthias om tot een volwassen communicatiemeneer en stelde Jasper aan om de communicatie op eredivisieniveau te krijgen.

Daarnaast vormde ze, ondanks haar drukke werkzaamheden, een fan-tas-tisch uithangbord voor NAC en de clubhistorie. De Vara-gids, radio 1, Bier en Ballen, de Esquire, overal maakte ze prima reclame voor haar club. Zelfs tot aan landelijke praatprogramma’s toe, prime time op tv. En dat allemaal onbezoldigd, voor haar En Aa Cee.

Nu is er een onverwachts einde gekomen aan het huwelijk tussen Cecile en haar club. De prille liefde is verworden tot een verstandsscheiding. De geliefde femme fatale vertrekt. En dat doet zeer in alle poriën. Bij haar, maar zeker ook bij ons!

Bedankt Cecile voor die twee en een half jaar pure promo. Bedankt voor al die ritjes naar Breda. Bedankt voor die positieve media-aandacht. Bedankt voor het definitief op de kaart zetten van Gerard den Haan. Bedankt voor je inzet, je passie, je talent. Bedankt voor die prachtige volzinnen. Bedankt voor de guitige blik vanonder die blonde manen. Bedankt voor de humor en het plezier. Bedankt voor alles Cecile. Bedankt!
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>