26 september 2017  Uitstekend weekend voor NAC Jeugd, de O11 debuteert met een 7-3 winst

Voor veel ploegen was dit de eerste officiële wedstrijd voor de competitie. Dat is niet onverdienstelijk gedaan. Dit weekend heeft geen enkele ploeg verloren. Laten we ze per team doornemen.

Onder 11
Voor deze jongens was het zelfs de eerste officiële wedstrijd in een NAC-shirt. Dit hebben ze goed gedaan. Op eigenveld werd excelsior met 7-3 verslagen. Hierdoor staat NAC op een voorlopige eerste plaats.

Onder 12
Op bezoek bij excelsior hebben de jongens van Michael Dingsdag een leuke middag gehad. Tot aan het einde van de wedstrijd bleef het spannend geweest wie er zou gaan winnen. Uiteindelijk gingen onze jongens er met de punten vandoor, met vijf doelpunten voor en maar drie tegen.

Onder 13
De jongens van quick uit den haag hadden het moeilijk tegen NAC. Zo moeilijk zelfs dat het geen enkele keer wist te scoren, NAC daarentegen wist drie keer tot scoren te komen. Ezechiel Banzuzi tekende voor de 1-0, Ray Versluis voor de 2-0 en Ilias Boumassaoudi scoorde in de blessuretijd de 3-0. Met dit resultaat staat het op een gedeelde eerste plaats samen met nog vijf andere ploegen. Alleen het doelsaldo heeft bepaald dat het de vierde plaats geworden is.

Onder 14
Op eigen veld heeft NAC laten zien dat het dit seizoen is begonnen met een missie. Zo snel mogelijk kampioen worden. Door met 7-0 van fortuna sittard te winnen is een goede stap in de richting. De punten en doelpunten zijn aan het einde van het seizoen hard nodig.
Opstelling: Binck Raymakers, Sohayb Battah, Mees Weeland, Bas Rockx (46’ Rida Elkihel), Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel (46’ Aïmane Jaddi), Lars Mol (46’ Xaverencio Mettendaf), Ilyas El Moussaoui, Kymani Nedd, Rahime Djadjiri (61’ Seth Bergevoet) en Dano Lourens (46’ Pieter-Joost van der Plas).
Doelpunten: Ilyas El Moussaoui (6’, 1-0), Dano Lourens (16’, 2-0), Lars Mol (3-0, 18’), Ilyas El Moussaoui (4-0 en 5-0, 26’ en 31’), Dano Lourens (6-0, 35’) en Ilyas El Moussaoui (7-0, 61’)

Onder 15
Uit deze Brabantse derby tegen willem ie ie is helaas geen winner gekomen. De jongens hebben er wel een echte derby van gemaakt. In de 29ste minuut komen we op voorsprong. Na rust hebben de jongens meer moeite met de buurmeisjes. Dan vliegen de gele kaarten ook om de ogen. Dit resulteerde in de gelijkmaker in de 44ste minuut. In de 64ste minuut komen ze zelfs op voorsprong. In de 67ste minuut krijg NAC een strafschop nadat een speler van stilburg een overtreding maakte in de 16 meter. Voor dit incident is erbij beide ploegen al een speler met rood afgestuurd. Al met al een echte derby. Dit belooft wat voor de return.
Opstelling: Wessel van de Sanden, Stef de Wijs, Luc Marijnissen, Luuk Wensink, Bram Hesselberth, Achilles Joannes (36’ Job van Pelt, 57’ Sven Mol), Ocean Polonius, Tijn van ’t Westeinde, Awale Ismali Mahamed, Merlijn Roels (52’ Mihailo Mijajlovic) en Thijs Reimering (36’ Lucas de Beer).
Doelpunten: Thijs Reimering (0-1, 29’), Hafid Jahaoui (1-1, 44’), Bart de Laat (2-1, 64’) en Bram Hesselberth (2-2, 67’)
Bijzonderheden: Van de thuisploeg kreeg Thijs Maas in de 57ste minuut direct rood en de ingevallen Sven Mol kreeg binnen 7 minuten twee keer geel dus rood. Dit zijn we niet gewend van Sven.

Onder 17
Deze derby tegen de mini kruiken ging een heel stuk beter. Beide ploegen wilde de wedstrijd winnen dit is ook aan de gele en rode kaarten te zien. In totaal vijf keer geel in één keer rood. Jammer is wel dat de rode kaart voor de onzen was. Gelukkig had NAC al voor de rode kaarten het winnende doelpunt gemaakt. Sabir Agougil wist in de 64ste minuut het net te vinden en werd hiermee gelijk matchwinner. Hierdoor staat het op een gedeelde derde plaats met de buurmeisjes. Alleen het doelsaldo bepaald dat wij vierde staan.
Opstelling: Tein Troost, Assim Said (78’ Sven van Est), Floris van Nijnanten, Rick de Vos, Stijn van der Put, Sil van Doorn, Jim Verburgt (80’ Björn Hardley), Sabir Agougil (75’ Boris van Schuppen), Hakim Mperanyi (69’ Aurelio van Gool), Daan Wensink en Wessel Kerckhoffs (58’ Tommy van Butselaar).
Doelpunten: Sabir Agougil (0-1, 64)
Bijzonderheden: De in de 75ste minuut ingevallen Boris van Schuppen kreeg in de 79ste minuut rood.

Onder 19
Op de ranglijst staat NAC na deze wedstrijd op een gedeelde eerste plaats, samen met almere city, dat een beter doelsaldo heeft. Deze eerste positie hebben ze veroverd door te winnen van fc emmen. Met een 4-1 een overwinning die geruisloos in het boekje gaat. Alleen jammer dat toen het gas er af ging fc emmen nog één keer wist te scoren.
Opstelling: Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt (75’ Luca den Heijer), Victor Stenzler, Jochem van de Biggelaar, Skender Loshi, Freek van Gestel (75’ Wout Neelen), Jerzy Vermeeren (62’ Noud Eggly), Jethro Mashart, Julian Broeren (63’ Mohamed Amissi), Sjaak Kuyper (69’ Sydney van Hooijdonk) en Jop van der Avert.
Doelpunten: Skender Loshi (1-0, 34’), Jochem van den Biggelaar (2-0, 40’), Sjaak Kuyper (3-0, 44’), Sydney van Hooijdonk (4-0, 75’) en Thijs Dallinga (4-1, 83’).

Al met al een heel mooi weekend van de NAC jeugd die wij graag vaker willen zien.

Bij NAC op kantoor hebben ze maandag met veel vreugde een overzicht gemaakt van de uitslagen die willen we jullie niet onthouden
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>