5 september 2017  Nieuwe keeper aan het woord: “Veel goede dingen gehoord”

Amper een uur na het bekend worden van zijn vastlegging had de Australiër al zijn eerste tribune liedje. Iets op de het wijsje van Brigitte Bardot Bardot.., compleet met dansje er bij. Mark Birighitti is er naar eigen zeggen ook helemaal klaar voor, zo laat hij weten in een interview met NAC.nl

De 26-jarige goalie gaf donderdagavond zijn akkoord voor een contract voor twee seizoenen met een optie voor een volgende. Gisterenochtend stond hij voor het eerst op het trainingsveld met zijn nieuwe ploeggenoten: " Mijn eerste gevoel bij NAC is goed. Eigenlijk vanaf het moment dat ik het trainingscentrum opreed ben ik goed opgevangen door de staf, spelers en iedereen rondom de club. Dat vind ik erg belangrijk. Ik ben blij dat ik hier bij NAC ben en hoop op een succesvol seizoen. "

De Bredase interesse voor zijn persoontje kwam begin vorige week pas tot leven: " De interesse van NAC werd een paar dagen voor het sluiten van de markt bekend. Ik had meerdere opties en heb veel met mijn zaakwaarnemer gesproken. Uiteindelijk waren we beide erg positief over NAC en was mijn keuze voor de club vrij snel gemaakt. Ik heb veel goede dingen over de club gehoord en ik denk dat dit de juiste stap in mijn carrière is. "

Hij is met zijn 26 jaren bijna een senior in de selectie: " We hebben een jonge groep en ik hoop dat ik met mijn ervaring van waarde kan zijn voor de selectie. Over een paar dagen wacht de eerste wedstrijd en ik ben zowel mentaal als fysiek fit. Ik ben er klaar voor. Mocht de trainer besluiten om mij op te stellen, zal ik 110% voor de ploeg geven. Ik wil van waarde zijn voor het elftal en mooie dingen bereiken met de club. "

”Birighitti Bardot Bardot, hij pakt ze niet zo maar zo!”
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>