5 september 2017  Sander draagt stokje over aan Geert

Per 1 september is Sander Rademaker teruggetreden als voorzitter van de Stichting Clubraad NAC. Sander was gedurende acht jaar actief in het officiële supportersorgaan van NAC, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter. Hij had destijds de loodzware taak om Sjoerd van Fessem op te volgen, en heeft de Clubraad omgeturnd in een meer gestructureerde organisatie.

De Clubraad maakte daarin de keuze om zich meer als strategisch gesprekspartner op te stellen, zodat niet alleen de NAC supporters wat aan hun vertegenwoordigers hebben, maar ook de club. Een win-win situatie dus. Daarnaast is de systematiek van vakvertegenwoordiging laten varen en worden CR-leden op basis van aandachtsgebied geworven.

Geert van Poppel zal Sander opvolgen als voorzitter van de Clubraad. Hij staat daarbij voor de taak om een betere balans te zoeken tussen het strategisch denken en de supporterszaken op tribuneniveau. De afstand tussen vertegenwoordiging en de tribune is door het strategische blikveld groter geworden. Te groot volgens menigeen. De supporters moeten ook gewoon voor hun dagelijkse sores aan kunnen kloppen bij hun ondernemingsraad. Wie vertegenwoordigt de tribune anders op het gebied van gastvrijheid, veiligheid, horeca en merchandise?


Bron : De Rat, Clubraad

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>