27 augustus 2017  Bekertoernooien jeugd al van start [video]

Nu de loting voor de bekerwedstrijd van het eerste ook bekend is kunnen we uitkijken naar een mooie beker periode. Niet alleen het eerste elftal speelt in een bekertoernooi. Ook de gehele jeugd speelt om een dennenappel. Al zit hier niet een Europees ticket aan vast.

De eerste wedstrijden bij de jeugd zijn al gespeeld. Afgelopen zaterdag heeft de onder 19 een wedstrijd gespeeld tegen De Graafschap. Heel lang zag het ernaar uit dat het duel niet in 90 minuten beslist ging worden en het uit zou lopen op strafschoppen. Met een laat doelpunt van Sydney van Hooijdonk lukte het echter alsnog om de wedstrijd alsnog over de streep te trekken voor het laatste fluitsignaal.

NAC onder 17 speelt aanstaande woensdag hun eerste wedstrijdit in de Jeugdcup tegen ajax onder 16. Ondanks het leeftijdverschhil is het toch een sterke tegenstander. Vorig jaar werd er in de halve finale nog verloren van AZ - onder 16. Wat het nu eveneens lastig maakt is dat het de eerste echte wedstrijd is. De afgelopen weken zijn er wel diverse oefenwedstrijden gespeeld.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Heksenwiel en is gratis te bezoeken. Om 18:30 uur zal er afgetrapt worden. De kantine is uiteraard gewoon geopend voor een natje en een droogje.
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>