26 augustus 2017  Column van Talent online: “Paplepel”

Het begint een repeterend verhaal te worden. Gisteren was de papieren Rat alwéér ruim voor aanvang van de wedstrijd uitverkocht. En dat ondanks het verhogen van de oplage. We zitten in de lift.

Helaas betekent dat ook dat we veel trouwe lezers hebben moeten teleurstellen en de 14 prachtige columns niet hebben kunnen lezen. Columns die normaal gesproken nooit online komen. Alles wat in de papieren Rat staat is exclusief voor de print bedoeld. Maar voor onze columnist Talent, die al sinds Rat nr. 2 zijn bijdragen aan het fanzine levert, maken we graag een uitzondering.

De titel van zijn column verhult niets over de inhoud. Het met de paplepel in gegoten krijgen van het NAC virus. Zoals Talent het van zijn vader heeft gekregen, geeft hij het op zijn beurt door aan zijn eigen kinderen. Nieuwe NAC herinneringen beleven en hen ervan bewust maken dat ze deze moeten koesteren.

Je kunt Talent zijn column lezen door op deze link of op de link(s) rechts in het kader te klikken. Reageren kan onder de column!
Bron : De Rat, Talent @ Rat 123

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>