1 augustus 2017  NAC en willem ie ie stoeien om Gregor Breinburg. Update 16u: En klaar.

Hans Smulders is blijkbaar nog lang niet klaar met het versterken van het middenveld. Als we Voetbal International mogen geloven, dan dingt NAC nog steeds naar de diensten van NEC middenvelder Gregor Breinburg.

Afgelopen mei hielpen we de Nijmegenaren nog een handje terug naar de Jupiler League. De 25-jarige Arnhemmer had zijn zinnen gezet op een vertrek en leek bijna tot een akkoord te zijn gekomen met het Israëlische Ironi Kiryat Shmona. Dat verhaal ging niet door. Het bekende verhaal over City, New York City FC en LA Galaxy was toen al lang niet meer aan de orde.

NAC zou concurrentie hebben van willem ie ie. Ook bij de tilburgers zou hij een rentree in de Eredivisie kunnen gaan maken. De linkspoot heeft nog een contract tot medio 2018. Zijn er door de degradatie van NEC wellicht gunstigere omstandigheden om zijn contract af te kopen? Of is dit nieuws wellicht al weer wat achterhaald na de komst van middenvelder Karol Mets? Breinburg gaat hoe dan ook van werkgever veranderen. Hoe ver wil/mag Smulders gaan? Begin mei was het antwoord van Smulders over de toenmalige vermeende interesse voor Breinburg nog vrij duidelijk…: “ Wij richten ons alleen op transfervrije spelers en werken met onze eigen schaduwlijsten.“ Maar toen waren we nog niet gepromoveerd en was er nog geen zak geld voor Dessers ontvangen.

Update 16.00 uur:
En dat was ‘m weer. Eerder deze middag zei de nieuwe NEC directeur Remco Oversier nog dat het bod van willem ie ie voor de tweede maal is afgewezen en dat NAC daarmee aan de bal was. Daar kreeg NEC deze middag nog een antwoord op: Ook NAC haakt af in de strijd om de ‘begeerde’ middenvelder. Vraag en aanbod liggen blijkbaar mijlenver uit elkaar.

NEC veinst een zeer gemotiveerde Breinburg, die na zijn mislukte snuffelstage in Israël zou hebben laten weten met alle plezier nóg een seizoen bij NEC te willen spelen. De Nijmegenaren oefenen vanavond om 19.00 uur tegen Al Jazira. Maar Breinburg is daarbij de grote afwezige. ,,Iedereen zal dat meteen in verband brengen met de interesse van NAC en Willem II. Maar Breinburg zit met 39,5 graden koorts thuis", aldus Remco Oversier. Yeah, right.
Bron : De Rat, Voetbal International

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>