30 juli 2017  Keepersstrijd ''onder de Bredase lat'' nadert ontknoping (deze week)

Inmiddels is de voorbereiding alweer een ruim aantal weken onderweg. Op alle mogelijke posities zijn sinds de promotie van eind mei verse krachten gekomen en andere gegaan. Keeper Noppert bleef, maar kreeg er wel een concurrent in de persoon van Nigel Bertrams bij. Vanaf het begin van de voorbereiding werd door Vreven duidelijk gemaakt dat beide keepers de kans kregen hun kwaliteiten te laten zien. Zodoende dus een mooie strijd om de begeerde plek onder de Bredase lat.

Morgen speelt NAC in ’t Heike haar enige oefenwedstrijd tegen een Eredivisionist. Excelsior is op het terrein van Rood Wit de tegenstander; aftrap 17 uur. Morgen is het na het optreden van Bertrams in de afgelopen wedstrijd tegen RKC aan Noppert om te laten zien wat hij kan. Noppert is met zijn 23 jaar de jongste van de twee, Bertrams is 24.

Of de keuze in de technische staf al gevallen is en blijft de grote vraag. Maar wellicht kan je ervan uitgaan dat Vreven in de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding (volgende week tegen Almere City bij S.A.B.) met zijn beoogde basiselftal de weide in gaat. Het zou kunnen dat het spelen van Noppert morgen wellicht een voorbode is, maar dat blijft gissen.

Beide heren keepers, succes!

Zondagavondupdate

Inmiddels weten we meer. Vreven gaat tegen almere inderdaad spelen met de doelman die aan het seizoen begint. 'Tegen het einde van de week zal ik het aan de groep bekendmaken.'

De knoop hakt de oefenmeester zelf door, maar de stem van Jelle weegt zwaar mee. 'Hij is uiteindelijk de keeperstrainer.Onze mening ligt over het algemeen niet ver uit elkaar, dus ik heb geen schrik dat ze niet overeen komen.'
Bron : De Rat, Bn de stem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>