22 juli 2017  NAC vs Wolluk in Willebrord

Vanmiddag en volgende week zaterdag strijkt de NAC-karavaan weer neer in één van de Ratdaxies meeste geliefde dorpen voor de jaarlijkse oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vandaag om 5 uur is rkc de tegenstander. Precies een week later komt excelsior het proberen.

NAC zet straks weer een nieuwe stap in het vormingsproces. Het gerucht gaat dat Stijn de massawissel weer in de kast heeft opgeborgen voor volgend jaar. Bovendien is de selectie dankzij Thomas Agyepong weer een manneke groter en een rap manneke ook nog eens.

De plaats van handeling is uiteraard het terrein van Rood-Wit, Sportpark Gagelrijzen, waar de Juup ook dit jaar weer traditioneel dankbaar uit de tap zal vloeien.

Voor een tientje ben je binnen. Jeugd onder 18 en 65+-ers zijn ook op 't Heike 2 euro goedkoper uit. Naar verluidt zijn de kaartjes al als worstenbroikes van Bakker Jos over de toonbank gegaan, maar is de bodem voorlopig nog niet in zicht. Te koop aan “de deur”, maar ook via deze link. Bijkomstig voordeel van online bestellen is dat een deel ten goede komt aan Samen voor NAC, die daar weer mooie dingen mee doen voor club en supporters.

Deze vvk-info geldt uiteraard ook voor de wedstrijd van volgende week.


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>