17 juni 2017  'Pasveer in beeld bij NAC'

Behalve nepnieuws clickbait titels op dubieuze websites over een onbetaalbare Ghanese international en over een door de halve Europese (sub)top begeerde Amerikaan die als hij voor Man C kiest bij NAC gestald zou kunnen worden sijpelen er ook geruchten door die een stuk geloofwaardiger in de oren klinken.

Ronald Sträter meldt op twitter dat Remko Pasveer in beeld is om Jorn Brondeel volgend seizoen te vervangen. Of toch in ieder geval de strijd aan te gaan met Andries Noppert voor die vacante vacature.

Pasveer was jarenlang de onomstreden eerste doelman van heracles. In de zomer van 2014 maakte hij de overstap naar psv om de strijd onder de lat aan te gaan met Jeroen Zoet. Deze strijd verloor de routinier en sindsdien mag Pasveer behalve de bank warm houden, Zoet afwisselen onder de lat bij wedstrijden in het bekertoernooi en een potje of 4-5 per seizoen meedoen bij psv 2. Die rol is hij nu beu en de doelman staat open voor 'een nieuw avontuur'. Aan avontuur zelden gebrek in Breda, maar een grote sta-in-de-weg zou zijn nog één jaar doorlopende contract in eindhoven kunnen zijn. Ook zegt Pasveer zelf nog niks van NAC gehoord te hebben, maar zou er al wel een andere club zijn die zich kenbaar heeft gemaakt bij 'kamp Pasveer'.

Kortom, de krabbel van Remko Pasveer op een van een NAC logo voorzien contract is nog ver weg, maar de interesse in de sluitpost past helemaal in het profiel van de ervaren doelman waar NAC naar op zoek is.


Bron : De Rat, Omroep Brabant

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>