14 juni 2017  Opnieuw contractverlenging Penders

In de beeldspraak over hoe meubilair langzaam transformeert tot antiek zou een te negatieve bijklank zitten om het dienstverband van Rob Penders bij NAC goed te omschrijven. Zijn periode bij NAC is er eentje die in het hedendaagse voetbal steeds zeldzamer is geworden. De onmisbare Rode draad binnen de club zou een veel passendere omschrijving zijn.

Het aflopende contract van de tweede man in de technische staf is namelijk weer voor de duur van 2 seizoenen verlengd.

Penders was speler van NAC van 2000 t/m medio 2011. Het grootste deel van die seizoenen was hij ook de onomstreden aanvoerder van het elftal en groeide hij uit tot één van de clubiconen die NAC rijk is. Na zijn actieve carričre ging Penders meteen aan de slag als jeugdtrainer tot hij in 2014 toetrad tot de technische staf. Behalve assistent van de vele hoofdtrainers die er sindsdien in de dug-out plaatsnamen was hij vorig seizoen samen met Jelle ten Rouwelaar ook eindverantwoordelijke voor het tweede elftal.

'Ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij NAC en dit is goed voor mijn ontwikkeling als trainer. Na twee jaar in de eerste divisie kijk je weer uit naar werken in de eredivisie. In dat kader ben ik vooral ook blij voor de club NAC. De samenwerking binnen de staf is ook goed. Uiteindelijk zijn we aan het einde van het seizoen met zijn allen beloond voor het harde werken.'

We mogen er verrekte blij mee zijn dat het huwelijk tussen Rob en NAC nog zo goed is. Blij en trots.

Gefeliciteerd Rob en nog vele jaren!!!


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>