12 juni 2017  Oefencampagne aangevuld met Excelsior. Vvk alle duels begonnen!

En daar is de vierde betaald voetbalclub in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Op zaterdag 29 juli zullen we op Sportpark de Gagelrijzen in St. Willebrord gaan oefenen tegen Excelsior. De rotterdammers eindigden afgelopen seizoen op een verrassende 12e plaats.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is daarmee nagenoeg helemaal gevuld. Aan de onderstaande agenda te zien is er wellicht nog ruimte voor een klein potje voetbal tijdens het trainingskamp in Bosschenhoofd en in het weekend voor aanvang van de competitie (weekend van 12 augustus).

De eerste training vindt plaats op maandag 26 juni op het Autotaalglas Trainingscentrum in Zundert. De eerste oefenwedstrijd is ook in Zundert, op zaterdag 1 juli traditiegetrouw tegen de Zundertse Selectie. Vervolgens op woensdag 5 juli de énige oefenwedstrijd op Bredaas grondbebied, tegen de prachtige Bredase voetbalclub v.v. SAB aan de Ruitersboslaan. Net als ieder jaar spelen we weer op Sportpark De Schietberg tegen de Madese Boys (bedankt voor het mogen lenen van de bus van Scheepswerf Made). Dit gebeurt op zaterdag 8 juli.
Hierna gaat de selectie vrijwel meteen op trainingskamp. Wederom vertoeven de boys tussen 10 en 15 juli in Hotel De Reiskoffer in het immer stikzonnige Bosschenhoofd. Hierna volgen de wedstrijden tegen de BVO’s: FC Volendam (za. 15 juli), Sparta (di. 18 juli), RKC Waalwijk (za. 22 juli) en Excelsior (za. 29 juli).

De Open Dag op 13 augustus is vooralsnog onder een voorbehoudje, dat we niet op zondag 13 augustus een wedstrijd hoeven te spelen. Mocht de KNVB dat wel willen doen, dan zal het eerstvolgende interlandweekend worden aangewezen voor de jaarlijkse fandag.

Wat ook vet hendig is. Voor bijna al deze wedstrijden kun je gewoon nú al kaarten aanschaffen. Dat kun je online doen via shop.ticketflow.nl/NAC. “Via deze ticketshop van hoofdsponsor CM is het zeer eenvoudig om online kaarten aan te schaffen voor de oefenduels. Dit geldt voor alle wedstrijden tegen bvo's en tevens voor de wedstrijden tegen de Zundertse selectie en s.v. SAB. De kaartverkoop voor het duel tegen Excelsior gaat binnenkort in de verkoop,” zo vertelt NAC.nl ons.

Check alle wedstrijden nog eens op een rijtje:
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>