12 juni 2017  Heeft NAC zich al gemeld voor Tom Boere?

Fijn, de transfergossip beginnen nu eindelijk lekker op gang te komen, de volgende: Tom Boere.

De geboren Bredanaar staat al een hele poos in belangstelling van NAC. De topscorer van de Eerste Divisie kwam afgelopen seizoen tot een indrukwekkend aantal van 33 doelpunten. En dat nog wel in dienst van FC Oss dat afgelopen seizoen op de 15e plaats eindigde.
Niet verwonderlijk dat de spits op veel interesse kan rekenen. Interesse is er vanuit het buitenland, een Thaise club en het Italiaanse SPAL 2013, uitkomend in de Serie B. Ook enkele Eredivisieclubs azen op de goalgetter. Naar verluidt zijn dat PEC Zwolle, ADO Den Haag en NAC. Twee van deze clubs zouden zich al `concreet` zijn voor de 24-jarige aanvaller. Of NAC tot die twee behoort is uit het bericht van Tjerkstra Media helaas niet op te maken.

Tom Boere heeft bij FC Oss nog een contract tot de zomer van 2018. Derhalve dient er een transfersommetje te worden betaald. Naar verluidt niet schokkend veel. Maar ja, wat is NAC bereid neer te leggen? Onze voorkeur gaat uiteraard uit naar een spits die in bezit is van NAC in plaats van een City alternatief. Aangezien Tom Boere gezien zijn leeftijd nog wat transferwaarde zal hebben.
Bron : De Rat, Tjerkstra Media

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>