11 juni 2017  `NAC heeft oude bekende Samuel Scheimann in het vizier`

In tegenstelling tot voorgaande jaren houdt NAC de ramen en deuren goed gesloten als het gaat om de zoektocht naar nieuwe spelers. Een gevolg van het feit dat NAC niet langer meer zo lek als een mandje is, is dat het lijkt alsof NAC helemaal niet beweegt op de transfermarkt. Wij durven echter te geloven dat Hans Smulders deze weken amper tijd neemt om te slapen. Soms lekt er toch een naampje doorheen. Deze naam en bron dienen we dan wel even heel goed door te lichten, zeker als een site als soccernews.nl er mee komt.

Het gaat in dit geval om Samuel Scheimann. De 29-jarige linksback speelt momenteel voor het Israëlische Hapoel Haifa dat hem nog tot 2018 onder contract heeft staan en zou naar verluidt €250.000,- moeten kosten. Soccernews meldt dat dit nieuws van het Israëlische nieuwsplatform `Walla` af komt. Of dit waar is, valt voor ons lastig te verifiëren, omdat we het Hebreeuwse alfabet niet echt meester zijn. Overigens betwijfelen we ten zeerst dat NAC überhaupt bereid zou zijn ergens een transfersom voor neer te leggen.

Desalniettemin een mooie gelegenheid om de ex-NAC’er schoenendoos open te trekken. Samuel Scheimann is namelijk geen onbekende van NAC. In 2003 nam NAC de geboren Israëliër over van de jeugd van Feyenoord. In 2006 verliet hij jeugdopleiding voor Kozakken Boys. Daarna volgde een profloopbaan via FC Den Bosch, Excelsior, Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv en afgelopen winter bij Hapoel Haifa. en schopte het eenmaal tot een interland voor zijn geboorteland Israël.
In zijn periode bij Kozakken Boys viel hij dermate op dat er enkele Eredivisie ploegen een oogje op hem hadden laten vallen. Dat waren Heracles, AZ en…. NAC. Hoogtepunt in zijn periode in Werkendamse dienst, was in de bekerwedstrijd Kozakken Boys – Ajax. “Televisiekijkend Nederland zal zich Scheimann nog kunnen herinneren als de man die in de bekerwedstrijd Kozakken Boys - ajax ene Luis Suarez compleet uit de wedstrijd speelde. Of het nog eens tot een transfer zal komen... we zullen het zien!Zo luidde ons commentaar in het nieuwsitem in 2010 toen we melding maakten van de interesse destijds.
Bron : De Rat, Soccernews, Walla

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>