7 juni 2017  In Memoriam: Komend seizoen weer 2x om de Andro Knel Bokaal

Vandaag is het 28 jaar geleden dat bij Zanderij de DC8 verongelukte. Aan boord onder andere het Kleurrijk Elftal. 176 inzittenden overleefden de ramp niet. Onder hen Andro Knel, speler van NAC die voorheen ook voor Sparta uitkwam.

Elk jaar herdenken we Andro Knel middels het spelen van de Andro Knel Bokaal. Doordat NAC en Sparta weer in dezelfde competitie uitkomen hoogstwaarschijnlijk twee keer. Maar natuurlijk gaat het niet om die bokaal, maar gaat het om de omgekomen spelers van de SLM-ramp. En Andro in het bijzonder natuurlijk.

Dinsdag 18 juli spelen de eerste elftallen van NAC en Sparta een onderlinge oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Oosterhoutse voetbalvereniging TSC is de gastheer van deze wedstrijd. In het geval dat NAC niet zou promoveren en Sparta eredivisionist zou blijven, hadden de Oosterhouters in hun voorprogramma al rekening gehouden met het spelen van de Andro Knel Bokaal. Het veld en de kleedkamers waren al gereserveerd voor de supporters van beide clubs. De Oosterhoutse vereniging is vandaag bedankt voor het gastvrije gebaar en is verteld dat de wedstrijden om de Andro Knel Bokaal voor komend seizoen beperkt zullen blijven tot voorafgaand aan de onderlinge competitiewedstrijden.
Bron : De Rat, Breda Loco`s

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>