7 juni 2017  Toekomst García nog onduidelijk, oude nieuwe City-namen weer in beeld

Op het wensenlijstje van onze td staat Manu García dikgedrukt, rood omcirkeld en dubbel onderstreept . De jonge spelmaker moet een stap maken in zijn ontwikkeling en kan dat ook doen met NAC dankzij de promotie naar de eredivisie. De grote vraag is of deze stap naar de zin van de bazen in Engeland groot genoeg is. Waar in eerste instantie fc twente de grote uitdager leek te gaan worden is daar afgelopen zondag mogelijk een veel grotere concurrent bij gekomen. De Catalaanse club Girona, waar City een soortgelijk samenwerkingsverband mee onderhoudt, promoveerde die dag naar de Primera Divisíon. Die promotie zou in de praktijk niet alleen Manu Garcia van een jaar NAC in de eredivisie kunnen afhouden, maar ook de 2 andere Spaanse huurdoelwitten Paolo Fernandes en Brahim Díaz. Spelers waarvan NAC juist hoopt overgehaald te kunnen worden met de hulp van García.

NAC hoopt van het City-quintet dat het seizoen in Breda afsloot ook James Horsfield nog een jaar in bruikleen te kunnen nemen. Ashley Smith-Brown, Brandon Barker en ook Thomas Agyepong zien we volgend seizoen niet terug in het NAC shirt.

Terug op het vizier zijn volgens vi.nl centrale verdediger/rechtsback Cameron Humphreys (18) en (vleugel)aanvaller Isaac Buckley (19). Deze 2 talenten behoorden tot het vijftal spelers dat eind april door NAC was uitgenodigd voor een sneak preview en ook om de wedstrijd NAC – fc oss (4-1) bij te wonen.

Kortom, als we de divsere media mogen geloven zijn de kandidaten voor de 5 vacante Man City plaatsen: Manu García, James Horsfield, Paolo Fernandes, Lukas Nmecha, Rodney Kongolo, Javairo Dilrosun, Brahim Diaz, Cameron Humphreys en Isaac Buckley. Dan is de naam Thierry Ambrose nog niet eens gevallen.

De bal ligt nu bij Manchester City en de spelers zelf. Aan Smulders de taak de vinger aan de pols en de druk op de ketel houden en bovenal het werken aan eigen kapitaal niet uit het oog te verliezen.


Bron : De Rat, vi.nl

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>