6 juni 2017  Vijf iets andere Man City namen gelinkt aan NAC

Zo’n vier weken geleden lazen we in BN/De Stem dat NAC bezig was met een vijftal namen van City om ze kennis te laten maken met NAC. Het betroffen Cameron Humphreys (verdediger), Rodney Kongolo (middenvelder), Paulo Fernandes (middenvelder), Thierry Ambrose (aanvaller) en Isaac Buckley (vleugelaanvaller). Van die namen zijn naar verluidt alleen Paolo Fernandes en Rodney Kongolo overgebleven. De Daily Mail melde zondag dat NAC zich nu ook richt op Lukas Nmecha (centrumspits), Javairo Dilrosun (linksbuiten) and Brahim Diaz (aanvallend middenveld).

Lukas Nmecha is een 18-jarige Engelse spits van Duitse origine. De tweebenige aanvaller telt 185 centimeters en doorliep vrijwel de gehele Man City jeugdopleiding.
Javairo Dilrosun is een Nederlander die in 2014 de overstap van Ajax naar City maakte. De linksbuiten gold destijds als een van de grootste talenten binnen de Amsterdamse jeugdopleiding.
Brahim Diaz maakte in de zomer van 2013 de overstap vanuit de jeugd van Málaga. De 17-jarige aanvallende middenvelder is 1,70m lang en kan ook als spits of rechtsbuiten uit de voeten.

Opvallend aan dit nieuwe rijtje zijn vier dingen.
Allereerst wordt vandaag door de voorzitter van ManCity bevestigd dat trainer Pep Guardialo de spanjaard Brahim Diaz vanuit de EDS naar de eerste selectie zal gaan halen. Daarnaast is het opvallend dat ineens de naam van Thierry Ambrose ontbreekt nu dat ook Twente zich in onze markt aan het roeren is. Daarvoor in de plaats is de naam Lukas Nmecha gekomen. We missen natuurlijk de naam van Manu Garcia. En tot slot doet Rodney Kongolo nog alsof zijn neus bloed en zegt in de laatste aflevering van Peptalk dat er nog helemaal niets vast staat. Hij gaat eerst het EK O19 spelen en ziet daarna wel wat er gaat gebeuren. En daarmee zegt hij eigenlijk niets verkeerd. Een correct antwoord op iets wat nog helemaal niet zeker is.

Oh ja, en Frank Evenblij is een kneus.
Bron : De Rat, Daily Mail

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>